Εθνική Ελπίδων : Ενσωματώθηκε ο Ρέτσος
Ο Παναγιώτης Ρέτσος ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το παιχνίδι κόντρα στην Κροατία (13/10).
Η Εθνική Ελπίδων προετοιμάζεται για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (13/10) κόντρα στην Κροατία στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.
Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος είχε χάσει το παιχνίδι κόντρα στη Λιθουανία καθώς ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του στη Σεντ Ετιέν και οι υγειονομικοί κανόνες δεν αφήνουν τους παίκτες να ενσωματώνονται στην αποστολή αφού έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για ένα παιχνίδι.
Ο Ρέτσος βρίσκεται πλέον στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα ο οποίος σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ως στόπερ ή ως αμυντικό χαφ.
Σημειώνεται ότι η Εθνική Ελπίδων χρειάζεται μόνο τη νίκη για να ελπίζει στη δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Η νίκη της Σκωτίας επί της Τσεχίας την Παρασκευή (09/10) έριξε την ομάδα του Γιάννη Γκούμα στην τέταρτη θέση.
Το παιχνίδι με τους Κροάτες ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Πάτρα αλλά λόγω ενός προβλήματος στο αεροδρόμιο θα γίνει στο γήπεδο της Λεωφόρου.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Σε ποιες περιοχές ο κίνδυνος για πυρκαγιά είναι πολύ υψηλός σήμερα
- Εννέα φράσεις που «φωνάζουν» χαμηλό EQ
- Επεκτείνονται οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν που ανταποδίδει – «Σε στρατηγικό αδιέξοδο» ο Τραμπ, τι επιδιώκει
- Δύο ακόμα συνταγές για σπιτικό παγωτό
- ΠΟΥ: Νέες οδηγίες πρόληψης και καθυστέρησης της άνοιας





