Οι Τούρκοι ετοιμάζουν… Λας Βέγκας στα Βαρώσια
Ένα Λας Βέγκας στα Βαρώσια ονειρεύονται οι Τούρκοι που ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα με γοργά βήματα.
Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να κάνουν τα Βαρώσια ένα Las Vegas της Μεσογείου που θα είναι ένας παράδεισος μόνο για τουρίστες. Προφανής στόχος του Ερντογάν είναι και με την νέα αυτή υπόσχεση να πιέσει τους Τουρκοκύπριους ακόμα και με αυτόν τον τρόπο να ψηφίσουν τον εκλεκτό του για το ψευδοκράτος
Ένα Λας Βέγκας στα Βαρώσια ονειρεύονται οι Τούρκοι που ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα με γοργά βήματα.
«Τώρα ένα σχέδιο ανάπλασης για να ξαναχτιστεί η πόλη αναμένεται να κοστίσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά θα ξανακερδίσουν τα Βαρώσια την χαμένη δόξα;»
Στο CNN Turk o τίτλος είναι χαρακτηριστικός για το πώς βλέπουν τα Βαρώσια οι Τούρκοι. «Το Λας Βέγκας της Μεσογείου άνοιξε μετά από 46 χρόνια», γράφουν.
Όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ της τουρκικής τηλεόρασης στην περιοχή που καταπάτησαν ο Ερντογάν με τον Τατάρ δεν θα δημιουργηθούν κατοικίες αλλά η περιοχή θα αναπτυχθεί τουριστικά με τους Τούρκους να θέλουν να δημιουργήσουν ένα Las Vegas στην Μεσόγειο.
Τα Βαρώσια είχαν 45 ξενοδοχεία με 10.000 κλίνες, 3.000 εμπορικά καταστήματα, 99 χώρους ψυχαγωγίας, 24 θέατρα και 25 μουσεία. Το ρεπορτάζ της τουρκικής τηλεόρασης δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το που το πάει ο Ερντογάν. «Έμειναν πόλη – φάντασμα για σχεδόν μισό αιώνα και τώρα είναι και πάλι έτοιμα για να γίνουν δουλειές.»
Η προσπάθεια που γίνεται είναι προφανής και μοιάζει με το μήνυμα που θέλησε να περάσει και ο Τατάρ με το δικό του βίντεο. Ο Ερντογάν υπόσχεται με τον τρόπο του πως αν ψηφίσουν τον Ταταρ οι Τουρκοκύπριοι θα τους δώσει δουλειές και λεφτά στο Λας Βέγκας που θα φτιάξει στα Κατεχόμενα.
- Κόντρα Χατζηβασιλείου με Νταβούτογλου για το Κυπριακό: «Έχουμε εισβολή από το 1974»
- EuroCup: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη στη νέα διοργάνωση
- Ποιες είναι οι περιοχές με τα ακριβότερα και τα φθηνότερα ακίνητα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
- Ποιοι νέοι κλάδοι εντάχθηκαν στην ψηφιακή κάρτα εργασίας
- Μοντέρο: «Μια ωραία διαδρομή προς τον Πειραιά» (pic)
- Η «κατάρα του Τραμπ»: Από το Μουντιάλ στο NFL – Eίναι όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ επικίνδυνα γκαντέμης;
- Παν. Δουδωνής: Εμμονικός με τις υποκλοπές ο Κ. Μητσοτάκης – Αυτοεξευτελισμός των παρακολουθούμενων προσώπων
- Γρηγόρης Δημητριάδης: Επίδειξη θράσους αφού εξασφάλισε τη (συγ)κάλυψη της κυβέρνησης για τις υποκλοπές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442