
Γιάννης Πλούταρχος: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά στο MEGA
Μεγάλη πρεμιέρα απόψε για τη μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους
Μεγάλη πρεμιέρα απόψε για τη μουσική εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», την πιο αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA και υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους.
Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 23:10, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής παρουσιάζει ζωντανά με την ορχήστρα του, στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί» και «Σε έχω ανάγκη».
Δίπλα του, στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα βρίσκεται και ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Σε μία συνεργασία –έκπληξη θα μιλήσουν για την ξεχωριστή μουσική τους συνάντηση και θα παρουσιάσουν αποκλειστικά στο MEGA το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.
Σε μια βραδιά με έντονο συναίσθημα, ο Γιάννης Πλούταρχος τιμά τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου και παρουσιάζει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου ερμηνευτή τραγουδώντας επί σκηνής επιτυχίες που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και δημιουργήσαν μία μοναδική μουσική παρακαταθήκη.
Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή εμφανίζεται και η Πέννυ Μπαλτατζή που δίνει διαφορετικό χρώμα στη μουσική ταυτότητα της βραδιάς.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», ΑΠΟΨΕ στις 23:10
#SpitiMeToMega#neoprogrammaepitelous
Γράψτε το σχόλιό σας
- Ουκρανία: Ο Γουίτκοφ θα έχει συνομιλίες με τον Ουμέροφ στο Μαϊάμι, σύμφωνα με ΜΜΕ
- Το Ελ Σαλβαδόρ κατέγραψε το 2025 τη μαζικότερη φυγή δημοσιογράφων μετά τον εμφύλιο πόλεμο
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαρακτηρίζει «φυτώριο» τρομοκρατίας την Ευρώπη και επιτίθεται στις αριστερές δυνάμεις της
- Μεξικό: Οι δολοφονίες δημοσιογράφων σχεδόν διπλασιάστηκαν το 2025
- Μέση Ανατολή: Μπαχρέιν και ΗΑΕ ζητούν από το ΣΑ του ΟΗΕ αποφασιστική απάντηση στις επιθέσεις του Ιράν
- Λίβανος: Το Ισραήλ βομβαρδίζει ξανά τη Βηρυτό



