Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Παναγοπούλου στο «Πάμε Δανάη!» : Ήρθα στο MEGA γιατί ένιωσα ασφάλεια

Κατερίνα Παναγοπούλου στο «Πάμε Δανάη!» : Ήρθα στο MEGA γιατί ένιωσα ασφάλεια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/10) η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (9/10) η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μιλώντας με τους Δανάη Μπάρκα και Άρη Καβατζίκη, για την μετεγγραφή της στο MEGA και την καθημερινή μάχη για ενημέρωση, η Κατερίνα Παναγοπούλου, δήλωσε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση.

Συμπληρώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος που «δένεται» και δεν μπορεί εύκολα τις αλλαγές με… τίποτα.

«Αλλά όταν μίλησα με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, είπα αυτή είναι η επόμενή μου δουλειά» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. «Ένιωσα μια εμπιστοσύνη, μια ασφάλεια, ότι υπάρχει ένα όραμα, ένα σχέδιο» πρόσθεσε η κ. Παναγοπούλου για την επιλογή της να ενταχθεί στο δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Παράλληλα, μιλώντας για τα προσωπικά της, ανέφερε ότι μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός, βλέποντας την Αλίκη Βουγιουκλάκη στις ελληνικές ταινίες, ωστόσο αποκάλυψε ότι όταν έφτασε στην έκτη δημοτικού αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, παράλληλα, εξομολογήθηκε πως λύνει όλα της τα προβλήματα με φίλους και συνεργάτες, μέσω sms, τα οποία είναι συνήθως αρκετά μεγάλα. «Όποιος με έχει τσαντίσει, βασανίζεται μετά με αυτά που γράφω» πρόσθεσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!»

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024