Συναγερμός σήμανε στην εταιρία μπαχαρικών «Ήλιος» μετά τον εντοπισμό 13 επιβεβαιωμένων θετικών κρουσμάτων κοροναϊού στο Τμήμα της Παραγωγής.
Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ανέστειλε τη λειτουργία της , ενώ τα περίπου 50 άτομα της παραγωγής βρίσκονται στα σπίτια τους σε απομόνωση.
Ο ασθενής «μηδέν» έχει εντοπιστεί και είναι υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος, αφού παρουσίασε κάποια από τα συμπτώματα του ιού, στο τεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ΕΟΔΥ ώστε να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Στη συνέχεια ξεκίνησε η ιχνηλάτηση, ενώ από τα τεστ που έγινε στο προσωπικό «φανερώθηκαν» τα υπόλοιπα 12 κρούσματα.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59