Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Φαν'τ Σιπ παίζει μάνατζερ κι ο Φορτούνης playstation (2-1)

Ο Φαν’τ Σιπ παίζει μάνατζερ κι ο Φορτούνης playstation (2-1)

Με πολλά νέα πρόσωπα και δοκιμές σε σχηματισμούς εμφανίστηκε η εθνική ομάδα κόντρα στην Αυστρία από την οποία έχασε με 2-1 σε ένα παιχνίδι που κρατάει μόνο το υπέροχο γκολ του Φορτούνη από την εξαιρετική ασίστ του Φούντα.

Ο Τζον Φαν Σίπ είχε προαναγγείλει πριν το φιλικό με την Αυστρία ότι ετοίμαζε πολλές δοκιμές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι ενόψει των υποχρεώσεων στο Νations League.

Τελικά το πείραμα μάλλον δεν πέτυχε με την Αυστρία να κερδίζει με 2-1 την Ελλάδα που προηγήθηκε στη μοναδική της ευκαιρία στο ματς χάρη στο υπέροχο γκολ του Φορτούνη και μετά το χάος.

Ο Φορτούνης ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης, ο Λαμπρόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Διούδης και Κυριακόπουλος έκαναν το ντεμπούτο τους για την εθνική με τον Φαν Σιπ να μην υπολογίζει προφανώς την ανάγκη της Ελλάδας να μαζέψει βαθμούς στη βαθμολογία ώστε να ανέβει και να έχει καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον. Έτσι ήρθε ακόμη μία ήττα με τον Ολλανδό πάντως να… βγάζει τα συμπεράσματά του.

Όσο για το ματς δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν το απόλυτο μηδέν βάση θεάματος. Οι Αυστριακοί που επίσης είχαν πολλές ελλείψεις και δοκιμές κέρδιζαν το ένα κόρνερ μετά το άλλο χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ενώ η Ελλάδα είχε μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στη συνοχή.

Και πώς να έχει με τόσα διαφορετικά πρόσωπα! Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με μηδέν ευκαιρίες και την Αυστρία να κερδίζει στα… κόρνερ και στην κατοχή.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρόπο που παρέπεμπε στο πρώτο. Μέχρι το 63ο λεπτό. Τότε που σε μια αναλαμπή των παικτών της εθνικής ομάδας, ο Λημνιός βρήκε με ωραία μπαλιά τον Φούντα, εκείνος κατέβασε και βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Φορτούνη ο οποίος κατέβασε την μπάλα με το δεξί, έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Πέρβαν για το 1-0.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ καθώς μέσα σε τρία λεπτά, από το 77′ μέχρι το 80′ ήρθαν τα πάνω κάτω. Αρχικά, η Αυστρία έφτασε στο 1-1 όταν από φάση που ξεκινά από πλάγιο στα δεξιά της άμυνας της Ελλάδας, οι γηπεδούχοι άλλαξαν όμορφα την μπάλα, με τον Γκρέγκοριτς να σεντράρει και τον Γκρίμπιτς να κάνει το 1-1 από την καρδιά της άμυνας. Τρία λεπτά μετά ήρθε και η ανατροπή με τον Μπάουμγκαρντερ να κάνει το 2-1 μπροστά στον Μιχαηλίδη.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε τίποτα στο ματς με την εθνική να στρέφει τώρα την προσοχή της στα δύο παιχνίδια με Μολδαβία και Κόσοβο στο ΟΑΚΑ για το Nations League αλλά θα χρειαστεί βελτίωση αν θέλει να μην έχει προβλήματα.

Sports in

Οι δύο παίκτες της Premier League που κατηγορούνται για βιασμό αποβλήθηκαν από την ομάδα τους

Οι δύο ποδοσφαιριστές που συνελήφθησαν για βιασμό, αποβλήθηκαν από την ομάδα που αγωνίζονται.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024