Σακελλαροπούλου για Χρυσή Αυγή: H Δημοκρατία μπορεί να ανατρέψει κάθε προσπάθεια υπονόμευσής της
«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Δημοκρατία. Στην μακρά δημοκρατική παράδοση της χώρας μας φαινόμενα ακραίας πολιτικής βίας ήτανε πάντοτε ξένα.», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για την Δημοκρατία. Στην μακρά δημοκρατική παράδοση της χώρας μας φαινόμενα ακραίας πολιτικής βίας ήτανε πάντοτε ξένα. Η σημερινή απόφαση αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Δημοκρατία και οι Θεσμοί της έχουν πάντα την δυνατότητα να ανατρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσής τους».
Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Δίκη της Χρυσής Αυγής κατά την συνάντησή της με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Γ. Κουμουτσάκο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι θα πει ο Μητσοτάκης στην ΚΟ υπό το άγχος για τα «γαλάζια» ποσοστά και το βάρος των ποινικών διώξεων για ΟΠΕΚΕΠΕ
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Νέα εποχή για την παραλία της Φρεαττύδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442