Έχει ή δεν έχει τελικά πολυτελή βίλα στην Χαλκιδική ο Ζόραν Ζάεφ;

Από την πλευρά της η βουλγαρική ιστοσελίδα Big5.bg είχε ισχυριστεί πως ο Ζάεφ είναι κάτοχος ενός πολυτελέστατου συγκροτήματος (με την ονομασία «Vila Agnanti») δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, ωστόσο από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας διαψεύδει την είδηση.

Το βουλγάρικο δημοσίευμα έφερε στο φως και φωτογραφίες από την πολυτελέστατη βίλα.

Είναι αυτή η πολυτελής βίλα του Ζάεφ;

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες εκτός από το κύριο συγκρότημα, με τη δική του πισίνα, υπάρχουν ακόμη τέσσερις βίλες εντός της περιφραγμένης έκτασης, σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα, το οποίο επισημαίνει πως: «Το νέο απόκτημα του Ζάεφ βρίσκεται στο τέλος της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, κοντά στο θαλάσσιο συγκρότημα «Μουράγιο», ακριβώς απέναντι από τη Σιθωνία».

Το δημοσίευμα επικαλούνταν μάλιστα δηλώσεις ντόπιων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι δήλωσαν πως είδαν τον περασμένο Αύγουστο τον Ζάεφ στο συγκρότημα, κάτοχος του οποίου φέρεται να είναι εταιρεία ιδιοκτησίας του αδελφού του πρωθυπουργού των Σκοπίων.

Τι λέει ο ίδιος ο Ζάεφ με ανακοίνωσή τιου

Με ανακοίνωσή της πάντως η κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας διαψεύδει ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει σπίτι στην Ελλάδα, κάνει λόγο για fake news και απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που είναι ο κύριος εχθρός της δημοκρατίας και της κοινωνικής προόδου».

Δείτε τις εικόνες από την εν λόγω βίλα στη Χαλκιδική:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο