Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα κοροναϊού, λένε οι γιατροί του

Τραμπ : Δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα κοροναϊού, λένε οι γιατροί του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19, μια μέρα μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας, ανακοίνωσε σήμερα ο γιατρός του

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα Covid-19, μια μέρα μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, έπειτα από τρεις ημέρες νοσηλείας, ανακοίνωσε σήμερα ο γιατρός του.

«Είχε μια ξεκούραστη πρώτη νύχτα στο σπίτι και σήμερα δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα» δήλωσε ο δρ. Σον Κόνλεϊ στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος.

Τόνισε πως μια ομάδα γιατρών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Σε γενική εικόνα, συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά», υπογράμμισε ο Κόνλεϊ.

Το Twitter «έκοψε» ανάρτησή του ως «fake news» για τον κοροναϊό

Να μην βάζει μυαλό δείχνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, παρά το γεγονός όχι μόνο ότι νόσησε από κοροναϊό, αλλά και ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες.

Μετά την προκλητική κίνηση να βγάλει τη μάσκα, αμέσως μόλις επέστρεψε στον Λευκό Οίκο αίσθηση προκάλεσε η σύγκριση ανάμεσα σε γρίπη και κοροναϊό, την οποία έκανε μέσω ανάρτησης στο twitter μια μέρα μετά, υποστηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η γρίπη είναι ισχυρότερη από την Covid-19 και πώς πεθαίνουν κάθε χρόνο 100.000 άνθρωποι από αυτή.

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου προκάλεσε την αντίδραση του Twitter, το οποίο «μπάναρε» το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ, λόγω «παραπλανητικής πληροφόρησης».

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Στην προηγούμενη περίπτωση, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αντέδρασε με απειλές για κλείσιμο ή περιορισμό των social media και για σαρωτικούς φορολογικούς ελέγχους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024