
Επίσκεψη Ερντογάν σε Κατάρ και Κουβέιτ για σύσφιξη σχέσεων
Το μικρό εμιράτο είναι μια από τις λίγες αραβικές χώρες που υποστηρίζουν την επέμβαση της Τουρκίας στη Λιβύη.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη, το Κατάρ και το Κουβέιτ, ανακοίνωσε το γραφείο του.
Στο μικρό εμιράτο θα συναντηθεί με τον εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι.
Στο Κουβέιτ, πρόκειται να συναντηθεί με τον νέο εμίρη, σεΐχη Ναουάφ αλ Αχμάντ αλ Σαμπάχ και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του προκάτοχου του και ετεροθαλή αδελφού του εμίρη, του Σαμπάχ αλ Αχμέντ που πέθανε σε ηλικία 91 ετών την προηγούμενη εβδομάδα.
Ενίσχυση στρατηγικών σχέσεων
Το Κατάρ ανακοίνωσε επίσης την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, με το καταριανό πρακτορείο ειδήσεων QNA να αναφέρει ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν τις προοπτικές ενίσχυσης των στρατηγικών σχέσεων των δύο χωρών.
Το μικρό εμιράτο είναι μια από τις λίγες αραβικές χώρες που υποστηρίζουν την επέμβαση της Τουρκίας στη Λιβύη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
- Ρόδος: Τραγωδία – Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα στ’ Αφάντου
- Στην όγδοη θέση η Τζένγκο
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Παρουσιάζει τον εαυτό του ως Μεσσία που αν φύγει, θα χαθεί η χώρα
- Axios: Σύμβουλοι του Τραμπ φοβούνται ότι η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
- Ακίνητα: Ανάπτυξη για τους δείκτες της οικονομίας, στεγαστική κρίση για τα νοικοκυριά
- LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα





