Παναθηναϊκός : Χωρίς τέσσερις η σημερινή προπόνηση
Με τέσσερις απουσίες ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (09/10, 21:00).
Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για λογαριασμό της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (09/10, 21:00).
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Άαρον Ουάιτ και Χάουαρντ Σαντ Ρος, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον δεύτερο ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ο Γιώργος Βόβορας θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει αν θα τους έχει στη διάθεση του.
Θεραπεία ακολούθησε τόσο ο Πιέρ Τζάκσον όσο και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που αμφότεροι έχουν υποστεί θλάση. Η συμμετοχή του Αμερικανού γκαρντ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ οριστικά εκτός «μάχης» τίθεται ο πρώην άσος του Άρη.
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442