Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα : Ο Καλάθης έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εστιατόριο

Μπαρτσελόνα : Ο Καλάθης έσπασε την καραντίνα και πήγε σε εστιατόριο

Χαμός έχει προκληθεί στην Ισπανία με τον Νικ Καλάθη που εθεάθη σε εστιατόριο τη Δευτέρα παρά την καραντίνα που έχει επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα λόγω των τριών κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στην ομάδα.

Μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την πρεμιέρα της Euroleague, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ των οποίων και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Έτσι όλη η ομάδα μπήκε σε καραντίνα και φυσικά σταμάτησε τις προπονήσεις ενώ ακυρώθηκε και το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Χιπουσκόα.

Απ’ ότι φαίνεται όμως και σύμφωνα με την ισπανική «La Vanguardia», ο Νικ Καλάθης παραβίασε την καραντίνα και τη Δευτέρα βρέθηκε σε εστιατόριο της Βαρκελώνης όπου τον «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με τον γιο του. Όπως είναι λογικό έχει προκληθεί χαμός στην Ισπανία και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των «μπλαουγκράνα» με πιθανότατο σενάριο την τιμωρία του Έλληνα γκαρντ.

Σήμερα, Τρίτη πάντως είναι προγραμματισμένο να υποβληθούν σε νέα τεστ όλοι στο μπασκετικό τμήμα της Μπαρτσελόνα ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζενίτ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Αν βγουν αρνητικά τότε η Μπάρτσα θα ταξιδέψει κανονικά για τη Μόσχα την Τετάρτη.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024