Η Χριστίνα Αλεξοπούλου, βουλευτίνα Αχαϊας, επισκέφτηκε ηλικιωμένες κυρίες χωρίς να φοράει μάσκα

Σε μεγάλο «φάουλ» εν μέσω κοροναϊού και κρίσης που προσπαθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, έπεσε η νεαρή βουλευτής της ΝΔ στην Αχαϊα, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κατά τα άλλα άξια βουλευτής, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές, κάνει πολλές επισκέψεις στην περιφέρειά της.

Και καλά κάνει, το να βρίσκεται με το λαό, με τους ψηφοφόρους της κι όχι μόνο είναι μια σωστή πολιτική κίνηση.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν επισκέπτεσαι ηλικιωμένους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του κινδύνου που ακούει στο όνομα «κοροναϊός»; Κι όταν η φωτογραφία που είναι αδιάψευστος μάρτυρας, δείχνει ότι η κ. Αλεξοπούλου, δεν φοράει μάσκα και δεν τηρεί καμιά απόσταση από τις συμπαθέστατες γιαγιάδες;

Αλλωστε, οι πολιτικοί είναι αυτοί που πρώτοι πρέπει να δίνουν το παράδειγμα, όλους αυτούς τους μήνες της πανδημίας.

Ειδικά τώρα που η Αχαϊα, η εκλογική περιφέρεια της κ. Αλεξοπούλου, έχει μπει σε καραντίνα. Προφανώς και η φωτογραφία δεν είναι πολύ πρόσφατη, ούτε είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Οταν, όμως, είσαι αγκαλιά με ηλικιωμένους που κινδυνεύουν από το παραμικρό, τότε η μάσκα είναι επιβεβλημένη. Και η φωτογραφία θα ήταν ακόμη καλύτερη αφού θα έστελνε στους πολίτες το παράδειγμα που πρέπει να τηρούν.

Διότι σαν πολλοί κυβερνητικοί, κι όχι μόνο, έχουν μάθει καλά το γνωμικό που λέει: «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτης».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr