
Ράχες: Ψαράδες εντόπισαν στη θάλασσα πτώμα γυναίκας – Μαρτυρίες για τις τελευταίες της ώρες
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν ψαράδες στο λιμάνι της Στυλίδας στη Φθιώτιδα, όταν είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στο νερό
Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν ψαράδες στο λιμάνι της Στυλίδας στη Φθιώτιδα, όταν είδαν το πτώμα γυναίκας να επιπλέει στο νερό.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση του λιμενικού από τη Στυλίδα για την ανάσυρση της γυναίκας που βρέθηκε το πρωί στις Ράχες, κοντά στο λιμανάκι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για αλλοδαπή, πιθανότατα Αλβανίδα ηλικίας 50 ετών περίπου, η οποία δεν ήταν γνωστή στην περιοχή.
Η γυναίκα καθόταν μόνη της, μέχρι πολύ αργά το βράδυ, σε καφετέρια της παραλίας και έπινε.
«Ήταν πολύ στεναχωρημένη και δεν μιλούσε σε κανέναν. Τη ρωτήσαμε αν θέλει κάποια βοήθεια και μας απάντησε αρνητικά,…», είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport, που την είδε για τελευταία φορά γύρω στις 3 τα ξημερώματα.
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του Σαμ Νιλ
- Silicon Valley: Ο «χρυσός κανόνας» του Τζεφ Μπέζος υπό αμφισβήτηση – «Οι δύο πίτσες είναι πλέον πολλές»



