Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι το ξενέρωτο κάνεις όταν είσαι σε σχέση βάσει του ζωδίου σου ;

Τι το ξενέρωτο κάνεις όταν είσαι σε σχέση βάσει του ζωδίου σου ;

Οφείλεις να βλέπεις τα όποια λάθη και υπερβολές και να μην τα ξανακάνεις, ούτως ώστε να κρατήσει αυτό που έχεις

Ορισμένα πράγματα έχουν ένα όριο και αυτό τα ζώδια δύνανται να το ξεπεράσουν χωρίς καν να το πάρουν χαμπάρι.

Κριός

Έχει ως προτεραιότητα την καριέρα. Απαιτεί τα ίδια ακριβώς από το ταίρι του. Αν δεν τα πάρει με τον ίδιο τρόπο και στον ίδιο βαθμό, φεύγει και δε δίνει ευκαιρία.

Ταύρος

Βαριέται εύκολα και απεχθάνεται τη μονοτονία. Δεν κάνει και ο ίδιος κάτι για να αλλάξει αυτήν την κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει πείσμα.

Δίδυμοι

Άμα του που κάποιος κάτι και έχει δίκιο, την ώρα που έχει εγωισμό, μουλαρώνει και δεν επανέρχεται εύκολα. Σταματάει να μιλάει για ώρες ή και μέρες.

Καρκίνος

Κάνει το λάθος να δένεται συναισθηματικά πολύ γρήγορα. Μπορεί να γίνει εύκολα τσιμπούρι και να δημιουργήσει μία εξαρτημένη σχέση που ενίοτε δεν αρέσει στον άλλον.

Λέων

Αρνείται να ζητήσει βοήθεια και δεν ανοίγεται εύκολα και αυτό οδηγεί σε ανεξήγητες εκρήξεις. Έχει νεύρα εκεί που δεν τα περιμένει κανείς και δεν τα διαχειρίζεται σωστά.

Παρθένος

Θέλει να είναι τα πράγματα στη θέση τους και να μην τα πειράξεις καν. Αν επίσης λερώσεις κάτι κατά λάθος, αυτό θα τον εκνευρίσει πάρα πολύ και θα υστεριάσει.

Ζυγός

Δυσκολεύεται πολύ μέχρι να πάρει μία απόφαση, είτε πρόκειται για το τι ψωμί θα πάρει, είτε για το αν θα χωρίσει, είτε για το τι δουλειά θα κάνει. Κουράζει!

Σκορπιός

Γκρινιάζει πολύ κατά καιρούς και το χειρότερο από όλα είναι ότι ζηλεύει συχνά πυκνά. Κάποτε μπορεί να κάνει και σενάρια απιστίας ενώ ο σύντροφός του του είναι τελείως πιστός.

Τοξότης

Έχει πολύ εγωισμό και βαριέται εύκολα. Δε θέλει να κλείνεται σε ένα σπίτι. Κάνε του δώρα όπως ταξίδια ή μονοήμερες εκδρομές, καθώς του αρέσει η περιπέτεια.

Αιγόκερως

Το πρόβλημα είναι ότι, όταν έχει θέμα με κάτι, θα τα πει μόνο στο ταίρι του και δε θα βγει να ξεσκάσει και να αλλάξει παραστάσεις. Εξαρτάται από τη σχέση του αρκετά στο θέμα των συμβουλών.

Υδροχόος

Το τραγικό του λάθος είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα κάνει ακόμη παρέα με έναν πρώην του ή ότι με φίλο ή φίλους του έχει στο παρελθόν προχωρήσει ερωτικά.

Ιχθύς

Ξοδεύει πολλά λεφτά για να καλύψει τα συναισθηματικά του κενά. Μπορεί επίσης να πρήζει τον άλλον και να θέλει να είναι συνέχεια μαζί, χωρίς να σκέφτεται τον χώρο και τον χρόνο του.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024