Κρούσμα κοροναϊού εντοπίστηκε στα δικαστήρια Κοζάνης τα οποία θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη.
«Λόγω εμφάνισης κρούσματος κοροναϊού στα δικαστήρια της Κοζάνης, με πράξη του Προέδρου Εφετών αναστέλλεται η λειτουργία εργασιών όλων των υπηρεσιών των δικαστηρίων», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύει το kozanimedia.
Διευκρινίζεται δε ότι αναστέλλεται η λειτουργία: της Εισαγγελίας Εφετών, του Εφετείου, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του Πρωτοδικείου, του Ειρηνοδικείου Κοζάνης, του Ειρηνοδικείου Εορδαίας και του Πταισματοδικείου.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.