Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν είναι αθώοι» - Φωταγώγησαν τον Λευκό Πύργο με μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής

«Δεν είναι αθώοι» – Φωταγώγησαν τον Λευκό Πύργο με μήνυμα κατά της Χρυσής Αυγής

 Τα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο την Τετάρτη είναι αμέτρητα. Και από το βράδυ της Κυριακής μηνύματα προβάλλονται σε κτίρια και μνημεία.

Με το σύνθημα «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» έχουν πλημμυρίσει τα social media από μηνύματα που ζητούν την καταδίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, λίγα 24ωρα πριν από την ανακοίνωση την απόφασης.

Τα καλέσματα για τις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο την Τετάρτη είναι αμέτρητα. Και από το βράδυ της Κυριακής μηνύματα προβάλλονται σε κτίρια και μνημεία.

Στη Θεσσαλονίκη, μήνυμα καταδίκης των νεοναζί της Χρυσής Αυγής έστειλαν μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης προβάλλοντας με προτζέκτορα στον Λευκό Πύργο το μήνυμα «Δεν είναι αθώοι-Οι ναζί στη φυλακή».

Σε ηχητικό μήνυμα που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μεταξύ άλλων τονίζονταν ότι, «δεν είναι αθώοι, η ιστορία της πόλης μας απόψε μιλάει, η πόλη που είδε τα ναζιστικά στρατεύματα να εξοντώνουν την εβραϊκή κοινότητα, που είδε τον Χορτιάτη να καίγεται από τους Γερμανούς και τους έλληνες συνεργάτες τους, η πόλη που αντιστάθηκε στον φασισμό και απελευθερώθηκε από τον ΕΛΑΣ, η πόλη μας, φωνάζει», αναφέρει το alterthess.gr

Από το βράδυ της Κυριακής η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει στην πρόσοψη του κτιρίου τη φράση «Σιγά μη φοβηθώ».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024