Με το «δεξί» στην εποχή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ μπήκε η Φενέρμπαχτσε.
Η τουρκική ομάδα νίκησε με 77-63 τον Ερυθρό Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη και άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Κάτι που ίσως δεν είχε καταφέρει αν δεν είχε την «πολύτιμη» βοήθεια του Νάντο Ντε Κολό.
Ο Γάλλος γκαρντ σκόραρε 12 πόντους, έδωσε 7 ασίστ, πήρε 3 ριμπάουντ και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των νικητών. Εξαιρετικός ήταν και ο Λορένζο Μπράουν με 17 πόντους και 3 ασίστ.
Όπως φαίνεται μετά την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ έχει αναλάβει τα «ηνία» στα γκαρντ της Φενέρ.
Συγκίνηση στον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια και τη σύζυγο του Βασιλική Μιλλούση καθώς είδαν την Σοφία τους να κατακτά 4 μετάλλια στον πρώτο της αγώνα.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!