Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα

Τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ σε ηλεκτρονική πλατφόρμα

Ότι μπορεί να φανταστεί κανείς έχει πουληθεί μέσα από δημοφιλή πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων.

Πως θα σας φαινόταν αν στον ίδιο «κατάλογο» πώλησης προϊόντων βλέπατε ένα Gigayacht, ένα γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ ή μια σπάνια κάρτα του θρύλου του αμερικανικού μπέιζμπολ Χόνους Ουάγκερ;

Η eBay με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων της, έσπευσε να αποκαλύψει τα πιο παράξενα και ακριβά αντικείμενα που πουλήθηκαν ποτέ στο marketplace, δίνοντας ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το είδος των αντικειμένων που μπορεί να βρει κανείς στις ηλεκτρονικές σελίδες του «καταλόγου» της.

Superyachts, αθλητικά αναμνηστικά, κόμικς και πολλά άλλα διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα τιμών και για όλες τις προτιμήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της eBay, μερικά από τα πιο ακριβά αντικείμενα που έχουν πουληθεί ποτέ μέσα από την πλατφόρμα είναι: ένα Gigayacht, αξίας 168 εκατ. δολαρίων, ένα αεροπλάνο Gulfstream II, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των 4,9 εκατ. δολαρίων, ένα γεύμα με τον Γουόρεν Μπάφετ, αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων, η μικρή πόλη του Άλμπερτ, αξίας 2,5 εκατ. δολαρίων, ένα σπίτι με πολεμικό καταφύγιο, το οποίο αγοράστηκε στην τιμή των 2,1 εκατ. δολαρίων, μία κάρτα μπέιζμπολ Χόνους Ουάγκερ, αξίας 1,1 εκατ. δολαρίων, μια Ferrari Enzo, αξίας $1 εκατ. και All-Star συλλεκτικά βιβλία κόμικς, αξίας 936.223 δολαρίων.

Όμως οι υπερβολικά υψηλές τιμές δεν προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτελή σκάφη και μεγάλα σπίτια, καθώς όπως έχει διδάξει το παρελθόν, οι παθιασμένοι καταναλωτές μπορεί να αγοράσουν ακόμη κι ένα απλό συλλεκτικό αντικείμενο, που όμως κοστίζει μια περιουσία.

Σε αυτή τη λογική, μεγάλα ποσά έχουν καταβληθεί για το ρολόι Grand Complications του Patek Philippe, το ρόπαλο του μπέιζμπολ του Shoeless Joe Jackson, την Tom Brady Playoff Contenders Championship κάρτα με το εισιτήριο του 2000, το πιάνο του Elvis Presley’s 1912 Wm. Knab & Co., μια Michael Jordan 1997 πολύτιμη μεταλλική κάρτα με πετράδια, καθώς και για ένα Newmar King Aire Motorhome.

Περιττό να αναφέρουμε την «τρέλα» γύρω από τα μοναδικά και ιδιαίτερα ακριβά μοντέλα αυτοκινήτων, που πουλήθηκαν μέσω της eBay, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari Enzo.

Τέτοια παραδείγματα αποτελούν η Porsche 911 GT2 RS, η Mercedes-Benz S-Class Maybach S 650 Cabriolet, η McLaren 675LT Coupe, η Rolls-Royce Other Base Coupe 2-Door και ορισμένα μοντέλα της Lamborghini Aventador.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024