
Mundo Deportivo : Με κόσμο τα ματς του Champions League
Η Mundo Deportivo αναφέρει πως η UEFA θα ανακοινώσει ότι θα έχουν κόσμο τα ματς του Champions League και πως την τελική απόφαση θα λαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές των χωρών
Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως την προσεχή Δευτέρα η UEFA θα ανακοινώσει πως επιτρέπει τη σταδιακή παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση προστατευτικών μέτρων.
Η Eυρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα τονίσει πως την τελική απόφαση θα λαμβάνουν οι αρμόδιες Αρχές των χωρών όπου διεξάγονται τα ματς.
Για παράδειγμα, η Γαλλία έχει θεσπίσει ως ανώτατο όριο προσέλευσης 5.000 θεατές, η Γερμανία μέχρι και 10.000, η Αγγλία και η Ισπανία δεν το έχουν επιτρέψει ακόμη και τα ματς διεξάγονται χωρίς κόσμο.
Υπενθυμίζεται πως στο πρόσφατο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Σεβίλλη, η UEFA επέτρεψε την παρουσία φιλάθλων.
Έτσι, στην «Πούσκας Αρένα» βρέθηκαν 15.000 φίλαθλοι, καλύπτοντας το 1/4 της χωρητικότητας του γηπέδου.
- Οι 25 πιο ακριβοπληρωμένες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια – Οι τρεις σημαντικές παγκόσμιες αλλαγές
- Πίσω ολοταχώς στην ΕΠΟ: Στον αέρα η παραμονή Λανουά, φρένο στους νέους πίνακες διαιτητών
- «Η γη της ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος διεκδικεί την Αιμιλία – Διαλύεται η Ισμήνη
- «Η οικογένεια ήξερε»: Κληρονόμος επιφανούς οικογένειας στην Ταϊλάνδη κατηγόρησε τον αδελφό του για σεξουαλική κακοποίηση
- Global Sumud Flotilla: Το Ισραήλ άνοιξε πυρ εναντίον 2 σκαφών που μετέχουν στον στολίσκο για τη Γάζα – Δείτε βίντεο
- Ολυμπιακός: Στα ερυθρόλευκα η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου





