Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάτα για Φαν ντε Μπέεκ : «Λατρεύω να παίζω μαζί του»

Μάτα για Φαν ντε Μπέεκ : «Λατρεύω να παίζω μαζί του»

Ο Ισπανός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, έπειτα από την νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπράιτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να επιβληθεί της Μπράιτον για το κύπελλο Αγγλίας και να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Χουάν Μάτα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές, σκοράροντας, μάλιστα, το 2-0 στο 73ο λεπτό. Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην συμμετοχή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός άσος αποθέωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, καθώς ανέφερε ότι λατρεύει να παίζει μαζί του. Ακόμα, στάθηκε στην φάση του γκολ, η οποία προήλθε από πάσα του Ολλανδού άσου.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν μια πολύ έξυπνη ασίστ. Ο Φαν Ντε Μπέεκ είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης. Λατρεύω να παίζω μαζί του, γιατί βρίσκει πάντα ελεύθερους χώρους.

Αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο με τον τρόπο που το αντιλαμβάνομαι κι εγώ. Του αρέσει να παίζει το 1-2 και να κάνει συνεχείς κινήσεις. Το γκολ μου ήταν ακριβώς έτσι.

Όσο για τους αντιπάλους μας, τη Μπράιτον, έχουν έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, η Μπράιτον αλλάζει κάποιες φορές το σύστημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Επομένως, δεν μπορείς ποτέ να επαναπαύεσαι. Οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος για να μην έχεις προβλήματα.

Νομίζω πως σήμερα παίξαμε πραγματικά καλά. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε ακόμα περισσότερες φάσεις για να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Επομένως, είμαστε χαρούμενοι σήμερα με την εμφάνισή μας».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024