Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, είναι ο πλέν δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis. Συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας λαμβάνει 14% ποσοστό θετικών γνωμών, αυξημένο κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο.

Ακολουθεί ο Βασίλης Κικίλιας με 13%, αλλά έχοντας χάσει 3 μονάδες από τον Ιούνιο προφανώς λόγω της διαχείρισης του δεύτερου κύματος πανδημίας. Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας είχε το υψηλότερο ποσοστό, 22% τον Απρίλιο κι έκτοτε υποχωρεί.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ακολουθεί με 10%, αλλά κι αυτός υποχωρεί σημαντικά. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ποσοστό 19% τον περασμένο Φεβρουάριο κι έχει χάσει 9 μονάδες από τότε.

Ακολουθεί ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 8%, που είναι και το υψηλότερο ποσοστό του, προφανώς γιατί χρεώνεται θετικά τις ψηφιακές αλλαγές που συντελούνται στο κράτος, παρά τα όποια προβλήματα.

Στην επόμενη θέση συναντάμε τον Αδωνι Γεωργιάδη με ποσοστό 7% και ακολουθεί ο Χρήστος Σταϊκούρας με 4%.

Χειρότεροι θεωρούνται οι κ. Μηταράκης, Βορίδης, Καραμανλής, Πέτσας, Γεραπετρίτης που δεν παίρνουν κάποιο ποσοστό και ακολουθούν οι Γ. Βρούτσης με 1%, Κ. Χατζηδάκης και Π. Θεοδωρικάκος με 2%.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο