Το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο λαμβάνει ποσοστό 14,6% στο σύνολο των τηλεθεατών, μέση κάλυψη 1.189.108 τηλεθεατές τον πρώτο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν

Με ποσοστό 14,6% στο σύνολο των τηλεθεατών, μέση κάλυψη 1.189.108 τηλεθεατές καθώς και με ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο έδειξε από τον πρώτο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν τη δυναμική της.

Το LIVE NEWS ενισχύει καθημερινά τη θέση του στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης και καταγράφει σημαντική πρωτιά για όλο τον Σεπτέμβριο, ειδικότερα στα ανδρικά κοινά 25-54 με ποσοστό 17,6%. Στην ίδια ζώνη και στην ίδια κατηγορία κοινού η διαφορά με τα προγράμματα του ανταγωνισμού έφτασε τις 6,6 ποσοστιαίες μονάδες (ΣΚΑΙ: 11%, ANT1 : 10,2%).

Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι στο ηλικιακό κοινό 18-54 η άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης καταγράφεται μέρα με την μέρα ενώ στο διάστημα του τελευταίου μήνα η υψηλότερη απόδοση της εκπομπής έφτασε μέχρι και 19% στην απογευματινή ζώνη ανεβαίνοντας με άνεση στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης.

#MegaLiveNews

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr