Η ΚΝΕ θα δημοσιεύει κάθε μέρα από σήμερα, Τετάρτη, έως και την ημέρα της ανακοίνωσης στις 7 Οκτωβρίου, ένα βίντεο - ντοκουμέντο με την εγκληματική δράση και τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.

Σε μια εβδομάδα, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ΚΝΕ θα δημοσιεύει κάθε μέρα από σήμερα, Τετάρτη, έως και την ημέρα της ανακοίνωσης στις 7 Οκτωβρίου, ένα βίντεο – ντοκουμέντο με την εγκληματική δράση και τη ναζιστική ιδεολογία της φασιστικής οργάνωσης.

Όπως αναφέρει το κείμενο της ΚΝΕ:

«Από σήμερα και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η ΚΝΕ θα δημοσιεύει ένα σποτ με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ως κίνητρο της εγκληματικής της δράσης, αλλά και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον ίδιο τον εγκληματικό χαρακτήρα της.

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το φασιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση!»

Στις επτά Οκτώβρη, την ημέρα της ανακοίνωσης της απόφασης, η ΚΝΕ, όπως και πολλές ακόμη κομματικές και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις αλλά και συνδικάτα, καλούν σε συγκέντρωση έξω από το Εφετείο στις 10 π.μ., ενώ η προσυγκέντρωση θα γίνει έξω από το μετρό «Αμπελοκήπων».

Δείτε το σημερινό βίντεο:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr