Σε «ναυάγιο» οδηγούνται οι συζητήσεις για την αγορά του Πανιωνίου από υποψήφιο επενδυτή με αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης να οδηγείται εκτός Basket League.

Αν και τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Πανιωνίου βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της ΚΑΕ σε υποψήφιο επενδυτή, οι συζητήσεις αυτές οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, υπογράμμισε πως παρόλο τις προσπάθειες που έγιναν και από τις δύο πλευρές η συμφωνία δεν μπόρεσε να πάρει «σάρκα και οστά» με αποτέλεσμα ο «Ιστορικός» να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί του χρόνου στην πρώτη εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ:

«Βρίσκομαι στη  δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω επίσημα, ότι μόλις ενημερώθηκα ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον του υποψήφιου επενδυτή για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών που κατέχω στην ΚΑΕ Πανιώνιος, παρά την προφορική συμφωνία που υπήρξε εχτές σχετικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας με τον εν Ελλάδι εντεταλμένο σύμβουλο του υποψηφίου επενδυτή.

Και οι δύο πλευρές, κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να επισπευσθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταβίβασης μετοχών και καταφέραμε με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό να επιτύχουμε προφορική συμφωνία μέσα σε τρεις μόνον συναντήσεις και σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας.

Δυστυχώς, ανυπέρβλητο εμπόδιο στην όλη διαδικασία ήταν η πίεση χρόνου, ειδικά για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Συγκεκριμένα, παρά τη χτεσινή προφορική συμφωνία  (που ακολουθήθηκε από ανακοίνωσή μου περί συμφωνίας κατά τη διάρκεια του χτεσινού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ με τη σύμφωνη γνώμη του εν Ελλάδι εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή) δεν κατέστη δυνατό να αποτυπωθεί εγγράφως η συμφωνία και ακολούθως να εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους των δύο πλευρών.»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr