Νέο έκτακτο δελτίο καιρού : Πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε εκδοθεί την Παρασκευή προχώρησε η ΕΜΥ σύμφωνα με την οποία έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη.
Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είχε εκδοθεί την Παρασκευή προχώρησε η ΕΜΥ σύμφωνα με την οποία έρχονται βροχές και καταιγίδες μέχρι την Τρίτη.
Έτσι, η κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας, 28 Σεπτεμβρίου, από το Ιόνιο και στη συνέχεια το μέτωπο θα κινηθεί δυτικότερα.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία.
Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59