Σχηματίζουν μεγάλες παρέες και καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά που έχουν αγοράσει απολύτως νόμιμα λίγα λεπτά προτού σημάνουν μεσάνυχτα και ο νόμος κλείσει τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ.

Πλατεία Βαρνάβα, το ρολόι δείχνει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και δεκάδες παρέες νεαρών, παραμένουν στοιβαγμένες σε παγκάκια και πεζοδρόμια αγνοώντας, για ακόμη ένα βράδυ, μέτρα και αποστάσεις.

Σχηματίζουν μεγάλες παρέες και καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά που έχουν αγοράσει απολύτως νόμιμα λίγα λεπτά προτού σημάνουν μεσάνυχτα και ο νόμος κλείσει τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ.

Ο συνωστισμός είναι τέτοιος που ορισμένοι δεν μπορούν να παραμείνουν επί της πλατείας και κατεβαίνουν στον δρόμο, ενώ τα αυτοκίνητα περνούν από δίπλα τους. Η ίδια εικόνα επικρατούσε σε πλατείες του κέντρου όλο το Σαββατοκύριακο με την αστυνομία παρά το σχέδιο ακόμη και για αποκλεισμό με κορδέλες να μην κάνει εμφανώς τουλάχιστον κάποια επέμβαση.

Γεμάτη κόσμο για μία ακόμη νύχτα και η πλατεία Μοναστηρακίου. Εκατοντάδες νέοι ο ένας δίπλα στον άλλον. Το όριο των εννέα ατόμων σε συναθροίσεις έχει πάει… περίπατο. Για μάσκα, ούτε λόγος.

Οι ίδιες εικόνες συνωστισμού παρατηρούνται και σε άλλες πλατείες της Αττικής όπως στα Εξάρχεια, την Αγία Παρασκευή και τη Νέα Σμύρνη.

Κάτοικοι, καταστηματάρχες και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας εκφράζουν φόβους για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που διαμορφώνεται κάθε βράδυ και ζητούν τη λήψη επιπλέον μέτρων.

Εικόνες άκρως ανησυχητικές που προκαλούν «πονοκέφαλο» στη κυβέρνηση, δύο μόλις ημέρες από την εφαρμογή των νέων μέτρων

Παραμένει ο συνωστισμός παρά τα μέτρα

Η κάμερα του MEGA βρέθηκε στην πλατεία Μοναστηρακίου, όπου ο κόσμος παραμένει πολύς, με τα μέτρα να μην αποδίδουν μέχρι στιγμής.

Το Σαββατοκύριακο η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη, με ακόμη περισσότερες παρέες να βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr