Η Άννα Κυριακού, γνωστή ηθοποιός, έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, από στο «Εκείνος κι εκείνος», στη «Γειτονιά μας» και τον «Γιούγκερμαν» της δεκαετίας του 1970, αλλά φυσικά και στις «Οι Τρεις Χάριτες»(1989 – 1992) που έμεινε γνωστή ως η θεία Μπεμπέκα.

Έκανε και εμφάνιση στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», στο ρόλο της θείας Μάρως, αλλά και στις «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», αλλά και στο θέατρο.

Δηλώσεις

Μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και το «Secret» για την επιτυχημένη σειρά «Οι Τρεις Χάριτες», αλλά απέκλεισε την όποια πιθανότητα να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση, λέγοντας «Τώρα πια; Εγώ έχω αποσυρθεί και από το θέατρο και από την τηλεόραση».

Μάλιστα δήλωσε και πιο συγκεκριμένα ορισμένα πράγματα για την πολυαγαπημένη σειρά «Τρεις Χάριτες»: «Οι “Τρεις Χάριτες” με έχουν σημαδέψει. Ήταν καταπληκτικό το κείμενο και το σενάριο. Ήταν αριστούργημα! Θυμάμαι γυρίσματα όπου ξεκαρδιζόμασταν στα γέλια. Σήμερα, δεν κρατάμε επαφές. Που και που κανένα τηλέφωνο… Με στενοχωρεί αυτό. Κάθε μέρα που περνάει η ζωή μου είναι εφιαλτική. Μόνοι μας ερχόμαστε, μόνοι μας φεύγουμε»

Η ίδια συνέχισε να δίνει πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν της: «Εγώ έζησα πόλεμο, Κατοχή, Εμφύλιο. Είχαμε δεκαπέντε ημέρες να φάμε. Έχω μαρτυρίες. Ήμουν δέκα χρόνων στην πρώτη σειρήνα. Έχω περάσει πολλά. Δύο δικτατορίες».

Προχώρησε λέγοντας ότι θέλει να κάνει κάτι τελείως καινούργιο όπως: «Θέλω να βγάλω ένα βιβλίο με μαρτυρίες των απλών ανθρώπων. Δεν έχει γραφτεί κάτι αντίστοιχο με λεπτομέρειες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr