Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στεφανίδη: «Ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Στεφανίδη: «Ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Για τον στόχο που έχει θέσει στον εαυτό της, αλλά και την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Την προετοιμασία της ενόψει των αγώνων του χειμώνα συνεχίζει η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του 2016 στο επί κοντώ, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, έθεσε τον μεγάλο της στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ υποστήριξε πως προπονείται τη δεδομένη χρονική σε καλύτερους ρυθμούς από τη περσινή χρονιά.

«Βρισκόμαστε σε εβδομάδα ξεκούρασης, αφού ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Για την ώρα δεν έχουμε θέμα με τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν θεωρώ πως θα έχουμε και στη συνέχεια, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα στη χώρα, δεν υπάρχει πρόθεση για νέο lockdown.

Ήταν μια περίοδος όπου δουλέψαμε σκληρά κυρίως στο κομμάτι τη αντοχής, στα αλτικά στις σκάλες και σε πολλά άλλα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη σε σχέση με τις ενοχλήσεις που είχα στη φτέρνα, αφού πλέον ο πόνος σχεδόν έχει εξαλειφθεί.

Υπάρχουν στιγμές όπου έχω την αίσθηση ενός πιασίματος, ωστόσο δε είναι αυτό που βίωνα τον προηγούμενο χρόνο. Από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι το καλοκαίρι δεν υπήρξε ημέρα που να μην πόνεσα.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι όλη την περσινή χρονιά κατάφερα να κάνω σπριντ μόλις τέσσερις φορές», υπογράμμισε αρχικά.

Όσον αφορά τον μεγάλο της στόχο, είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ωστόσο η προετοιμασία μας αυτή τη στιγμή αφορά στις δύο διοργανώσεις του χειμώνα.

Μου λείπουν οι αγώνες και είναι σημαντικό πριν μπω στη θερινή σεζόν να έχω κάνει ένα δυνατό πέρασμα από τη χειμερινή δράση. Στην πραγματικότητα, ο τελευταίος μου αγώνας ήταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα το 2019.

Φέτος είχα δύο εμφανίσεις σε event της WA, ωστόσο δεν θεωρώ πως μου έδωσαν την αγωνιστική ένταση που χρειάζομαι. Από εκεί και πέρα στη διάρκεια του χειμώνα θέλουμε να δοκιμάσουμε τα μεγάλα κοντάρια, προκειμένου να αποφασίσουμε αν το καλοκαίρι θα αγωνιστώ με αυτά ή με τα παλιά μου.

Τα μεγάλα κοντάρια είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω μόνο σε προπόνηση στο ΟΑΚΑ, μετά το Παγκόσμιο του 2019. Ωστόσο για να έχουμε αντικειμενική εικόνα θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσω σε δυνατούς αγώνες».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024