Φουλ για κούπα ο Τσιτσιπάς, πέρασε στον τελικό του Αμβούργου
Ο Ελληνας τενίστας νίκησε με 2-1 σετ τον Κριστιάν Γκάριν (7-5, 3-6, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του Αμβούργου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.
Ετοιμος για μια ακόμα κούπα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο Ελληνας τενίστας μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στον, Κριστιάν Γκάριν, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Χιλιανού (2-1 σετ) και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στο Αμβούργο.
Μετά από μία συγκλονιστική μάχη, που διήρκησε πάνω από 2 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 7-5, 3-6, 6-4 και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος νωρίτερα κέρδισε με 2-0 σετ τον Κάσπερ Ρουντ.
Αυτός θα είναι ο 12ος τελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο στην καριέρα του. Παράλληλα, αυτός θα είναι ο τρίτος φετινός τελικός για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος πριν το lockdown κατέκτησε την κούπα στη Μασσαλία και ηττήθηκε στην Ντόχα.
Την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο, αυτή τη φορά απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ. Οι δύο τενίστες γνωρίζονται πολύ καλά, αφού στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί άλλες τέσσερις φορές, αλλά ποτέ σε χωμάτινη επιφάνεια.
Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν στο τουρνουά επίδειξης του Αμπου Ντάμπι, όπου κέρδισε ο Στέφανος με 2-0 σετ, ενώ ο Ρούμπλεφ είχε κερδίσει πέρσι στον Ελληνα τενίστα με 3-1 σετ στον πρώτο γύρο το US Open.
- Γροιλανδία: Ο Τραμπ εξετάζει και τη χρήση «του στρατού» για την απόκτησή της, ξεκαθαρίζει ο Λευκός Οίκος
- Ουκρανία: Ο Μακρόν δηλώνει πως σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Πούτιν «το συντομότερο δυνατόν»
- Συρία: 9 νεκροί σε συγκρούσεις Κούρδων με κυβερνητικές δυνάμεις στο Χαλέπι
- Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές στην ανατολική Θεσσαλονίκη
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Για να μην περνούν τελικά στο κράτος
- ΕΚΤ: Ποιοι προηγούνται στην κούρσα διαδοχής της Λαγκάρντ


