Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουλ για κούπα ο Τσιτσιπάς, πέρασε στον τελικό του Αμβούργου

Φουλ για κούπα ο Τσιτσιπάς, πέρασε στον τελικό του Αμβούργου

Ο Ελληνας τενίστας νίκησε με 2-1 σετ τον Κριστιάν Γκάριν (7-5, 3-6, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του Αμβούργου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ετοιμος για μια ακόμα κούπα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στον, Κριστιάν Γκάριν, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Χιλιανού (2-1 σετ) και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του χωμάτινου τουρνουά που πραγματοποιείται στο Αμβούργο.

Μετά από μία συγκλονιστική μάχη, που διήρκησε πάνω από 2 ώρες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 7-5, 3-6, 6-4 και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος νωρίτερα κέρδισε με 2-0 σετ τον Κάσπερ Ρουντ.

Αυτός θα είναι ο 12ος τελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα διεκδικήσει τον 6ο τίτλο στην καριέρα του. Παράλληλα, αυτός θα είναι ο τρίτος φετινός τελικός για τον Ελληνα τενίστα, ο οποίος πριν το lockdown κατέκτησε την κούπα στη Μασσαλία και ηττήθηκε στην Ντόχα.

Την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο, αυτή τη φορά απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ. Οι δύο τενίστες γνωρίζονται πολύ καλά, αφού στο παρελθόν έχουν κοντραριστεί άλλες τέσσερις φορές, αλλά ποτέ σε χωμάτινη επιφάνεια.

Τελευταία φορά που έπαιξαν ήταν στο τουρνουά επίδειξης του Αμπου Ντάμπι, όπου κέρδισε ο Στέφανος με 2-0 σετ, ενώ ο Ρούμπλεφ είχε κερδίσει πέρσι στον Ελληνα τενίστα με 3-1 σετ στον πρώτο γύρο το US Open.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024