Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμαρά: «Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο»

Καμαρά: «Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο»

Ο Αφρικανός μέσος αναφέρθηκε στην πληθώρα επιλογών που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς και έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια.

Στην πληθώρα λύσεων που υπάρχουν στον πάγκο του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί του Παναιτωλικού με 2-0.

«Μεγάλη ομάδα σημαίνει να έχεις λύσεις στον πάγκο», ανέφερε ο Αφρικανός μέσος, ο οποίος στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δώσει τρία ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες.

Μάλιστα, ο άσος των Πειραιωτών έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού με την Ομόνοια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική για τον σύλλογο η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το εάν μετράει το αποτέλεσμα και όχι η εικόνα: «Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Θέλαμε να κερδίσουμε για να μείνουμε στην πρώτη θέση και τώρα έχουμε έναν πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Για τον Γκιγιέρμε και τον Εμβιλά: «Είναι αλήθεια πως ο Γκιγιέρμε δεν είναι πια στην ομάδα και ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Έτσι όλη η βοήθεια που μας προσέφερε δεν την έχουμε. Έχουμε όμως άλλους παίκτες όπως τον Εμβιλά, τον Καφού και τον Μπουχαλάκη γιατί το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για τις αλλαγές: «Αυτό σημαίνει να είσαι μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις στον πάγκο να βοηθάνε».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Έχουμε κάνει τρία ματς και έχουμε τρεις νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στο Champions League».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024