Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει στη δισκογραφία «για την κόρη του μόνο»

Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει στη δισκογραφία «για την κόρη του μόνο»

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για τους χιλιάδες φίλους του Πασχάλη Τερζή το νέο τραγούδι «Για σένα μόνο», που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για τους χιλιάδες φίλους του Πασχάλη Τερζή το νέο τραγούδι «Για σένα μόνο», που κυκλοφόρησε σήμερα σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που έχει εγκαταλείψει το τραγούδι από το 2010 έκανα ένα σύντομο come back για χάρη της κόρης του.

Η αγάπη του για την οικογένεια του ήταν άλλωστε αυτή που τον απομάκρυνε από το τραγούδι δέκα χρόνια πριν.

«Για σένα μόνο»

 «Για σένα μόνο να υπάρχω και να ζω, χωρίς φωνή να σου φωνάζω σ’ αγαπώ»

Με αυτούς τους στίχους και την χαρακτηριστική φωνή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή η κόρη του Γιάννα ξάφνιασε τους πάντες πριν από λίγες μέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιτέλους! 🤗💫 Ένα τραγούδι γραμμένο για μένα και.. “Για σένα μόνο”! Περίμενα αυτή τη στιγμή από τότε που πρωτοτραγουδήσαμε μαζί.. και τώρα το μοιραζόμαστε και με όλο τον κόσμο! Έχω τεράστια χαρά! 🤗❤️ “Για Σένα Μόνο” Στίχοι: 🙋🏽‍♀️ Μουσική: 🙋🏽‍♀️ + @pademusic Αποκλειστικά από Δευτέρα 21/09 στο @dromos898fm, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα & την Κύπρο #newsong #duet #newsingle Έρχεται από τη @minosemi_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Με ένα ποστ στο Instagram και μόνο 30 δευτερόλετα η κόρη του αγαπημένου ερμηνευτή έδωσε μια μικρή γεύση από το νέο τραγούδι τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια.

«Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά… να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά».

Την Παρασκευή 25/09 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι μας «Για σένα μόνο» σε όλες τις πλατφόρμες! Και τη Δευτέρα 28/09 έχουμε πρεμιέρα του βίντο κλιπ στο Youtube, σε σκηνοθεσία @giannis_michelopoulos» έγραψε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Πάρε με πάλι αγκαλιά και χάιδεψέ μου τα μαλλιά.. να γίνουμε ένα ακόμα μια φορά..” ❤️ Την Παρασκευή 25/09 κυκλοφορεί επίσημα το τραγούδι μας “Για Σένα Μόνο” σε όλες τις πλατφόρμες! Και τη Δευτέρα 28/09 έχουμε πρεμιέρα του βίντεο κλιπ στο Youtube, σε σκηνοθεσία του @giannis_michelopoulos 🙏🏽 Μείνετε συντονισμένοι στα stories μου για λεπτομέρειες! Στίχοι: 🙋🏽‍♀️ Μουσική: @pademusic + 🙋🏽‍♀️ Έρχεται από τη @minosemi_official 🌸 #giasenamono #paschalisterzis #yiannaterzi #pashalisterzis #giannaterzi #duet #newsong

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Δέκα χρόνια απουσίας

Όταν το 2008 ακούστηκαν οι πρώτες φήμες για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο Πασχάλης Τερζής κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό και κυρίως ότι θα τον απομάκρυνε από την μεγάλη του αγάπη.

Ωστόσο το 2010 και ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί συνεργασία με την Μαρινέλλα ο ερμηνευτής αποφασίζει να πει το μεγάλο «αντίο». Χωρίς μελοδραματισμούς, χωρίς να ανακοινώσει τελευταίες εμφανίσεις, χωρίς να απογοητεύσει στιγμή τους χιλιάδες φίλους τους.

Ο Πασχάλης Τερζής τελείωσε την καριέρα του όπως ακριβώς την άρχισε, με αξιοπρέπεια. Πέρασε δύσκολες στιγμές, έκανε δεκάδες δουλειές ποτέ όμως δεν εγκατέλειψε το όνειρό του. Και αυτό δεν ήταν να γίνει διάσημος τραγουδιστής, να τον αποθεώνει ο κόσμος, να κερδίσει χρήματα και δόξα. Ήταν να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Να τραγουδάει.

Προβλήματα υγείας

Ο ίδιος ποτέ δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν την υγεία του καταβεβλημένη.

«Το πρόβλημα της υγείας μου δεν με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά. Φυσικά δεν ήθελα να το περάσω, αλλά για τους ανθρώπους είναι τα πάντα, μήπως εγώ είμαι ο μόνος που έπαθα αυτό το πρόβλημα; Δε θα σου πω ότι ήταν ευχάριστο, ούτε θέλω να το θυμάμαι» έχει δηλώσει ο ίδιος και προσθέτοντας «Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου. Αφήνω πίσω μου πράγματα που αγαπώ, όμως αρχίζω πλέον και αγαπάω και να προσέχω τον εαυτό μου, γιατί σαράντα χρόνια ξενύχτι δεν είναι εύκολο πράγμα. Κατάφερα λοιπόν να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και να κοιτάξω λίγο τον Πασχάλη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

La Casa De Terzel 🎩

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Η ζωή στη φύση και η οικογένεια του είναι αυτά που του δίνουν πια δύναμη. Σίγουρα το τραγούδι του λείπει, όπως λείπει και ο ίδιος στους θαυμαστές του. Όμως τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει και η συνολική του στάση απέναντι στο τραγούδι και στη μουσική θα τον κρατάνε πάντα ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου. Και φυσικά η εξαιρετική φωνή θα του δίνει πάντα μια από τις πρώτες θέσεις στους έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Θα ‘μαι πάντα εκεί, ειδικά όταν σου χαλάει το μαλλί ο αέρας 🤓 #HappyFathersDay #EveryDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yianna Terzi (@yiannaterzi) στις

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024