Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε την πόλη μέσα από τα μάτια των άλλων.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2020 και με δεδομένες τις συνθήκες λόγω της πανδημίας, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετάσχουν στην ψηφιακή προσπάθεια του Τμήματος Τουρισμού, που επιγράφεται «Η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μάτια σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#cityofthessaloniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δήμος Θεσσαλονίκης (@city.of.thessaloniki) στις

Αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο να αναδειχθεί ο προορισμός «Θεσσαλονίκη» μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των κατοίκων και των επισκεπτών της, όπως κάνουν και τόσες άλλες πόλεις παγκοσμίως. Σε αυτό το πλαίσιο, ο δήμος ενθαρρύνει όλους να μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter κ.λπ.) αύριο, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020, κείμενα με προσωπικές εμπειρίες, παλιές και νέες φωτογραφίες από την καθημερινότητα ή τη ζωή στην πόλη, προωθητικά βίντεο του δήμου και άλλων φορέων, προσωπικά βίντεο ή οτιδήποτε άλλο φέρνει μία γλυκιά προσωπική ανάμνηση από τη Θεσσαλονίκη «μέσα από τα δικά σας μάτια».

Η Θεσσαλονίκη, πέραν των άλλων στοιχείων που συνθέτουν τη φυσιογνωμία της πόλης, είναι και οι εμπειρίες που δημιουργήθηκαν ή θα δημιουργηθούν με οικογένειες, παρέες, σχέσεις και φίλους από όλον τον κόσμο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε την πόλη μέσα από τα μάτια των άλλων.

Για τις δημοσιεύσεις προτείνεται να χρησιμοποιηθούν τα hashtags #worldtourismday #wearethessaloniki #whytovisitthessaloniki #thessalonikistories #thessalonikimemories #thisisthessaloniki και με επισήμανση (tag) τα socialmedia του δήμου:

https://www.facebook.com/cityofthessalonikiofficial

https://www.instagram.com/city.of.thessaloniki

https://www.youtube.com/user/CityOfThessaloniki

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr