Οι τρεις... κοπανατζήδες είχαν φροντίσει να εξοπλίσουν το «διαμέρισμα» που βρίσκεται κάτω από τον περίφημο σταθμό Grand Central με τηλεόραση (και μάλιστα καλωδιακή, με συνδρομή στην on demand πλατφόρμα Amazon Prime), πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψυγείο εφοδιασμένο με τρόφιμα, μπύρες, αναψυκτικά

Αυτοσχέδιο «διαμέρισμα» στα έγκατα της γης είχαν κατασκευάσει τρεις εργάτες του μετρό της Νέας Υόρκης, με στόχο να μπορούν να λουφάρουν εν ώρα υπηρεσίας.

Οι τρεις… κοπανατζήδες είχαν φροντίσει να εξοπλίσουν το «διαμέρισμα» που βρίσκεται κάτω από τον περίφημο σταθμό Grand Central με τηλεόραση (και μάλιστα καλωδιακή, με συνδρομή στην on demand πλατφόρμα Amazon Prime), πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψυγείο εφοδιασμένο με τρόφιμα, μπύρες, αναψυκτικά κ.λπ.

Η μυστική κρυψώνα τους ήταν εφοδιασμένη επίσης με καναπέδες, καθίσματα και φουσκωτά στρώματα. Όλα αυτά κάτω από τη μύτη των ανωτέρων τους, οι οποίοι ωστόσο τελικά τους ανακάλυψαν.

Ο προϊστάμενός τους έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές εικόνες από το εσωτερικό της αυτοσχέδιας γκαρσονιέρας. Πρόκειται για έναν εγκαταλελειμμένο χώρο, ο οποίος πολύ παλιά χρησιμοποιούνταν ως κατάστημα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr