Στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής ο συνεργός του Παλαιοκώστα στην απαγωγή του Μυλωνά
Στον 42χρονο που συνελήφθη μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στο Κουκάκι, επικεντρώνουν την προσοχή τους πλέον οι αρχές, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι που, όπως πιστεύουν, συνδέει την υπόθεση με την τρομοκρατία. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται η σχέση του 42χρονου με τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα.
Στον 42χρονο που συνελήφθη μετά την ανακάλυψη της γιάφκας στο Κουκάκι, επικεντρώνουν την προσοχή τους πλέον οι αρχές, προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι που, όπως πιστεύουν, συνδέει την υπόθεση με την τρομοκρατία. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται η σχέση του 42χρονου με τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα.
Η σχέση του 42χρονου στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στο Κουκάκι – με τον νούμερο ένα καταζητούμενο για την Ελληνική Αστυνομία, Βασίλη Παλαιοκώστα, μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών.
Μια σχέση που σφυρηλατήθηκε στα κελιά του Κορυδαλλού όταν οι δυο άνδρες ήταν κρατούμενοι -την ίδια περίοδο- στη μεγαλύτερη φυλακή της χώρας.
Τον Ιούνιο του 2019 κυκλοφόρησε βιβλίο που είχε γράψει ο φαντομάς Βασίλης Παλαιοκώστας στις σελίδες του οποίου καταγράφονταν όλες οι πράξεις του βαρυποινίτη.
Ταυτόχρονά ο 42χρονος συνεργάτης του Παλαιοκώστα στην απαγωγή Μυλωνά διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας βιβλιοπωλείο.
Στο αντιτρομοκρατικό επιτελείο εξετάζεται το ενδεχόμενο να συνδέεται με την έκδοση του βιβλίου του καταζητούμενου βαρυποινίτη και με τις εισπράξεις από αυτό.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατά την σύλληψη του 42χρονου έξω από τη γιάφκα στο Κουκάκι διαπίστωσαν πως στην κατοχή του είχε χλωρίνη.
Το ενδεχόμενο να πήγε στο σημείο για να εξαφανίζει dna και δακτυλικά αποτυπώματα εξετάζεται σοβαρά από τις αρχές.
Παρά τις πληροφορίες που έχει στην κατοχή του το αντιτρομοκρατικό επιτελείο για εμπλοκή των τριών σε χτυπήματα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, δεν έχουν βρεθεί μέχρι αυτή τη στιγμή στοιχεία που να τους συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση.
Σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για παράβαση του νόμου περί όπλων με τους υπολογιστές και τα usb να γίνονται φύλλο και φτερό.
Την ίδια ώρα οι αρχές αναλύουν υλικό από κάμερες ασφαλείας υποκαταστημάτων τραπεζών όπου είχαν γίνει ληστείες για να διαπιστώσουν αν κάποιοι από τους συλληφθέντες είχαν συμμετάσχει.
- ΠΑΣΟΚ: Έρχονται ανακοινώσεις από τον Ανδρουλάκη στο Πολιτικό Συμβούλιο – Οι 13 «περιφερειάρχες» ενόψει εκλογών και οι «κύκλοι πολιτικής»
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
- Οδηγός: Τα 10+4 «κλειδιά» για ανακαίνιση χωρίς εκπλήξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442