Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Αλίμου, όταν γονείς επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη των μαθητών.
Το 5ο Γυμνάσιο Αλίμου βρίσκεται εδώ και τέσσερις μέρες υπό κατάληψη και γονείς στην προσπάθεια τους να βγάλουν τα οδοφράγματα που είχαν στήσει μαθητές αντιμετώπισαν την αντίσταση των νεαρών.
Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου νωρίς πρωί και προσπάθησαν να σπάσουν την κατάληψη ωστόσο δεν τα κατάφεραν.
Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές καταγγέλλουν ότι οι γονείς άσκησαν βία με αποτέλεσμα μια μαθήτρια να είναι στο νοσοκομείο από χτύπημα στη μέση και μια κοπέλα να κάνει ράμματα στο πόδι. Πληροφορίες των μαθητών αναφέρουν ακόμα ότι κάποιος από τους γονείς έβγαλε και μαχαίρι.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα