Ενα μεγάλο λάθος του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παραλίγο να πληρώσει ακριβά η ΑΕΚ! Η Ένωση φιλοξενείται από την Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και λίγο έλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ.
Στο 37ο λεπτό, ο Ουκρανός στόπερ δεν υπολόγισε σωστά τη φάση, έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στον Ντουά. Ο παίκτης της Σεντ Γκάλεν έφυγε στην πλάτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να σώζει την ΑΕΚ.
Ο Ντουά έκανε το σουτ, με τον Έλληνα γκολκίπερ να κάνει μεγάλη απόκρουση και να κρατάει το μηδέν στην «κιτρινόμαυρη» εστία.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση