Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Playoffs Champions League: Άλμα πρόκρισης για Ντιναμό Κιέβου

Playoffs Champions League: Άλμα πρόκρισης για Ντιναμό Κιέβου

Οι Ουκρανοί πέρασαν από το Βέλγιο (1-2) και είναι με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του θεσμού. Απίθανη αναμέτρηση στην Σουηδία, με τις Μόλντε και Φερεντσβάρος να αναδεικνύονται ισόπαλες (3-3).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για ακόμη μια φορά αγκαλιά με το… σεντόνι, με τους Νταμπλούχους Ελλάδας να επικρατούν (2-0) της Ομόνοιας στο Καραϊσκάκη.

Εκτός από την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τους Κύπριους, διεξήχθησαν ακόμη δυο αγώνες για τα playoffs του Champions League.

Γάνδη-Ντιναμό Κιέβου 1-2

Η Γάνδη φιλοξένησε την Ντιναμό Κιέβου, με τους Ουκρανούς να παίρνουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 9′ με τον Σουπριάγκα, με τους Βέλγους να ισοφαρίζουν με κεφαλιά του Κλάιντιενστ.

Σο 53ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, απλουστεύοντας την κατάσταση για την Ντιναμό. Οι Ουκρανοί βρήκαν το γκολ-μισή πρόκριση, 11 λεπτά πριν το φινάλε, με τον Ντε Πένα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Κάστρο Μοντές, Πλαστούν, Νγκαντέ, Φορτούνα, Οβούσου, Ντορς, Μπεζούς, Γιάρεμτσουκ (25’ Κλάιντινστ), Οφόε (62’ Μποτακά), Ντεπουάτρ (72’ Μοχαμαντί).

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούσκαν, Καραβάεβ, Μικολένκο, Κεντζιορά, Ζαμπάρνι, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (82’ Σεπέλιεβ), Μπουγιαλσκί, Ροντρίγκες (59’ Τσιγκανκόβ), Ντε Πένα, Σουπριάχα (66’ Βέρμπιτς)

Μόλντε-Φερεντσβάρος 3-3

Απίθανο ματς στο Aker Stadium, με τη… μπίλια να κάθεται στην ισοπαλία! Η Μόλντε διασταύρωσε τα ξίφη της με την Φερεντσβάρος, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα και να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Ουγγαρία.

Στο 7ο λεπτό, ο Μπότκα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μπολί εξ επαφής με προβολή άνοιξε το σκορ για τη Φερεντσβάρος. Στο δεύτερο μέρος, οι Ούγγροι μπήκαν φορτσάτοι, με τον Ουζούνι να γράφει το 0-2 με κεφαλιά στο 52΄.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, μειώνοντας με τον Τζέιμς. Στο 65΄, ο Εκρέμ έφερε το ματς στα ίσια, σημειώνοντας ένα υπέροχο τέρμα με πλασέ στην κίνηση.

Στο 83ο λεπτό, είχαμε τη μεγάλη ανατροπή, με τον  Άουρσνες να εκτελεί το φάουλ και τον Έλινγκσεν με κεφαλιά να κάνει το 3-2. Η χαρά για τους Σουηδούς δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 86’ οι Ούγροι κέρδισαν πέναλτι και ο Καράτιν διαμόρφωσε το 3-3 από την άσπρη βούλα.

ΜΟΛΝΤΕ: Λίντε, Βίνγκο, Γκρέγκερσεν, Έλινγκσεν, Χάουγκεν, Άουρσνες, Χουσαΐν, Χέσταντ, Βολφ Έικρεμ (81’ Ομοϊχουάνφο), Κνούντσον (57’ Μπρίνχιλντσεν), Τζέιμς (89’ Μπολί)

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούζ, Μπότκα, Μπλάζιτς, Φριμπονγκ, Τσίβιτς, Καράτιν, Σομάλια (71’ Σιγκέρ), Λαϊντουνί, Ενγκουέν (88’ Ισαέλ), Μπολί (73’ Ζουμπκόβ), Ουζούνι

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024