Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Συναγερμός στα Χανιά: Γυναίκα απειλεί ότι θα πέσει από μπαλκόνι

Συναγερμός στα Χανιά: Γυναίκα απειλεί ότι θα πέσει από μπαλκόνι

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και την ΕΛΑ,Σ καθώς γυναίκα απειλεί να πέσει από τον τρίτο όροφο οικίας στην οποία διαμένει στην περιοχή του Κουμπέ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί της.

Στο σημείο του συμβάντος οι πυροσβέστες έχουν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιήσει την απειλή της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr η δυσκολία έγκειται στο ότι το σπίτι έχει πρόσβαση σε τρία μπαλκόνια, καθιστώντας την διάσωση της πιο δύσκολη. Η γυναίκα έχει πρόσβαση σε δύο από τα τρία μπαλκόνια, καθώς το τρίτο είναι στον χώρο που βρίσκεται η κόρη της.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια , με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού της κόρης, την κατέβασαν με σκάλα από το μπαλκόνι, με συνδρομή πυροσβεστών.

Only in

Βαρύ πλήγμα για τους Δημοκρατικούς - Χάνουν τη στήριξη ενός από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα

Δύο ημέρες μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την Κάμαλα Χάρις, το συνδικάτο επέλεξε να μην υποστηρίξει κανένα στις εκλογές στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024