Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στην κάμερα του PAOK TV μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα της Κράσνονταρ λέγοντας τα εξής:
«Κρατάω την προσπάθεια των παικτών. Πιστεύω ότι μας αδικεί το σκορ. Με το σκορ στο 1-1, έχουμε το δοκάρι για να κάνουμε το 1-2, εγώ έχασα το πέναλτι στην αρχή, αλλά προηγηθήκαμε μετά. Πραγματικά ήμασταν άτυχοι, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Έχουμε τον επαναληπτικό στην Τούμπα, που πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε καλύτερα, για να περάσουμε» είπε αρχικά.
Όσο γι’ αυτό που αλλάζει για τη διαχείριση του αγώνα στη ρεβάνς;
«Εμείς έπρεπε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Θέλει υπομονή, πίστη, και πιστεύω ότι στην Τούμπα θα έρθουν οι ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να έρθει αυτή η πολυπόθητη πρόκριση».
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.