Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θετικός στον κοροναϊό υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων - Κλειστό το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών

Θετικός στον κοροναϊό υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων – Κλειστό το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για υπάλληλο στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 22

Και άλλο κρούσμα κορωνοιού εμφανίστηκε στον Δήμο Αθηναίων, καθώς ένας εργαζόμενος βρέθηκε θετικός στον ιό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για υπάλληλο στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 22.

Το Τμήμα έκλεισε από σήμερα έως τις 7 Οκτωβρίου και τόσο ο υπάλληλος όσο και συνάδελφοί του που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. Επίσης, έγινε σχολαστική απολύμανση και ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr). Επίσης, μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα στο e-mail: t.telon.tap@athens.gr.

Σημειώνεται, ότι δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024