Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλείνει το δημαρχείο Λαγκαδά λόγω κρούσματος κοροναϊού

Κλείνει το δημαρχείο Λαγκαδά λόγω κρούσματος κοροναϊού

Μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού σε συμβασιούχο εργαζόμενο, το δημαρχείο Λαγκαδά θα παραμείνει από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας κλειστό για το κοινό.

Ο δήμος Λαγκαδά ανακοίνωσε ότι μετά την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κοροναϊού σε συμβασιούχο εργαζόμενο, το δημαρχείο θα παραμείνει από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας κλειστό για το κοινό.

Απολύμανση

Με πρωτοβουλία του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και μόλις έγινε γνωστό το επιβεβαιωμένο κρούσμα ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες και συστάσεις του ΕΟΔΥ, από το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η απολύμανση στους χώρους του δημαρχείου.

Σήμερα θα διενεργηθούν διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης του κοροναϊού σε υπαλλήλους του δήμου, και εν αναμονή των αποτελεσμάτων οι υπηρεσίες που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο του Δημαρχείου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστές για λόγους προστασίας των εργαζομένων αλλά και των συναλλασσόμενων πολιτών.

Συναλλαγές

Οι συναλλαγές με τις υπηρεσίες του κεντρικού κτιρίου του Δήμου Λαγκαδά (οικονομικές, διοικητικές κ.ά) μπορούν να γίνονται είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, είτε μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών από τα ΚΕΠ, αλλά και από τις Τεχνικές Υπηρεσίες για θέματα πρωτοκόλλου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024