Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη Μέρκελ και Μισέλ με Ερντογάν
Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη πηγές εκτιμούν ότι θα ξεκλειδώσουν οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στόχος της τηλεδιάσκεψης είναι να ξεκλειδώσουν οι διαπραγματευτικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Την τελευταία βδομάδα μετά την αποχώρηση του Ορούτς Ρέις από τα ελληνικά ύδατα οι Ευρωπαίοι στις δημόσιες τοποθετήσεις τους κρατούν χαμηλό προφίλ στο θέμα της Τουρκίας, ενώ στο θέμα της Λευκορωσίας ζητούν ανοιχτά κυρώσεις.
Μάλιστα, χθες ο Μπορέλ είπε ότι αποτελεί προσωπική του δέσμευση να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Λευκορωσίας.
Η Κύπρος ζητά να μπουν παράλληλα κυρώσεις κατά της Άγκυρας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τις Βρυξέλλες να αποχωρήσει.
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442