Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συνοδοιπόρος του Ioannina Lake Run

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συνοδοιπόρος του Ioannina Lake Run

Σε μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας

Με κεντρικό μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας σε όποιες δυσκολίες και εάν αντιμετωπίζουμε, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος συμμετείχε και φέτος ως Μεγάλος Χορηγός στην 14η διεξαγωγή του Ioannina Lake Run. Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου, διεξήχθησαν ο Παραλίμνιος Δρόμος 5χλμ και η διαδρομή των 30χλμ γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, επιβεβαιώνοντας πως το ισχυρό κίνητρο για δράση αποτελεί κινητήριο δύναμη, ικανή να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ, υπερήφανα στάθηκε έμπρακτα δίπλα στους διοργανωτές, τους εθελοντές αλλά και τους συμμετέχοντες αθλητές, στην εντατική προσπάθεια μηνών να δημιουργηθεί μία αθλητική γιορτή με ασφάλεια. Χάρη στα αυστηρά μέτρα και την πειθαρχημένη εφαρμογή τους που όρισε η Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο 14ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων άφησε τη δική του ιστορία ως μία από τις ελάχιστες αθλητικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες.

Σε μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας, η ΒΙΚΟΣ δρόσισε τους συμμετέχοντες με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος, ενώ στην εκκίνηση βρέθηκε και η Vikos Running Team αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της εταιρείας στηρίζουν ένθερμα τα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης των Ιωαννίνων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024