Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πέταξε» για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

«Πέταξε» για Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Λίγο μετά τις 16:00 η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό το Κράσνονταρ, όπου το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για τα πλέι οφ του Champions League.

Μετά από δίωρη καθυστέρηση, η οποία προέκυψε λόγω τεχνικού προβλήματος του αεροσκάφους, ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για τη Ρωσία, όπου το βράδυ της Τρίτης θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων, για τα πλέι οφ του Champions League.

Η πτήση που θα μετέφερε τον Δικέφαλο του Βορρά στη Ρωσία για το μεγάλο παιχνίδι με την ομάδα του Μάρκους Μπεργκ ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 14:00, όμως, λόγω τεχνικού προβλήματος, χρειάστηκε να γίνει αλλαγή του αεροσκάφους. Τελικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε με προορισμό το Κράσνονταρ με δύο ώρες καθυστέρηση.

Λίγο μετά τις 16:00 οι Ασπρόμαυροι «πέταξαν» για τη Ρωσία, όπου το βράδυ της Τρίτης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024