Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Μουτσινάς: Ποδαρικό με συγκίνηση στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη»

Νίκος Μουτσινάς: Ποδαρικό με συγκίνηση στην πρεμιέρα του «Πάμε Δανάη»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Δανάης Μπάρκα, στην νέα εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη»

Στην πρεμιέρα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA, «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα υποδέχτηκε τον πρώτο της καλεσμένο, τον Νίκο Μουτσινά.

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για τη ζωή και τη δουλειά του στην τηλεόραση, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συμβουλές στην Δανάη Μπάρκα για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα.

Στόχος του Νίκου Μουτσινά από την αρχή της καριέρας του ήταν να μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και το κατάφερε. Τώρα είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του ως άνθρωπος και ως τηλεοπτική περσόνα.

Μιλώντας για τηλεοπτικές εκπομπές σαν τη δική του, αλλά και τις πρωινές ψυχαγωγικές, ο Νίκος Μουτσινάς υποστήριξε πως πρέπει να έχουν προσωπικότητα αλλά και την ικανότητα να «κουνήσουν έστω κι έναν εγκέφαλο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Με αφορμή  μια πρόσφατη ανάρτησή του σχετικά με το Big Brother και το γεγονός ότι προβάλλεται στο ίδιο κανάλι με τη δική του εκπομπή, ισχυρίστηκε πως υπογράφοντας συμβόλαιο, η προσωπικότητά του και ο τρόπος συμπεριφοράς του είναι γνωστές στους συντελεστές του καναλιού, επομένως οποιοδήποτε σχόλιο που προέρχεται από αυτόν δεν παρεξηγείται ούτε έχει την πρόθεση να προσβάλλει.

Για το περιεχόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, υποστήριξε πως «είναι σημαντικό οι τηλεθεατές να μπορούν να δουν οτιδήποτε υπάρχει, αλλά να επηρεαστούν από αυτό που θα τους βοηθήσει».

Μίλησε για την ευκαιρία που πρέπει να δίνεται σε νέα πρόσωπα, όπως η Δανάη και της έδωσε τις δικές του συμβουλές. «Ζήσ’ το και θα δούμε πώς θα πάει μετά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε στις κακές κριτικές που έχει δεχτεί ανά τα χρόνια λέγοντας πως δε δίνει σημασία και πως κατανοεί το λόγο για τον οποίο γίνονται.

Για την κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, ισχυρίστηκε πως ό,τι συμβαίνει γίνεται για να μπορέσει να γίνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή παγκοσμίως.

Σχολίασε και τα νέα μέτρα για τα θέατρα, τα κλειστά θέατρα παραμένουν κλειστά για τις επόμενες 14 μέρες, λέγοντας πως δεν «παλεύεται το σύστημα αυτή τη στιγμή, είναι μια πίστα πολύ συγκεκριμένη με 75 ανοιχτά μέτωπα. Στο κομμάτι αυτό το τερμάτισε».

Τέλος αναφέρθηκε στην υιοθεσία και σε μια παλιά του δήλωση, ότι δηλαδή, θέλει να βιώσει την πατρότητα, και αποκάλυψε πως η διαδικασία δεν προχωράει λόγω των συνθηκών, αλλά είναι στα άμεσα σχέδιά του και όταν έρθει η ώρα θα μαθευτεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024