Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πάμε Δανάη» : Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα - Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της

«Πάμε Δανάη» : Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα – Ποιος θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται όλοι οι συντελεστές της νέας εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα.

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκονται όλοι οι συντελεστές της νέας εκπομπής του MEGA «Πάμε Δανάη!» με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα. Η Δανάη από αύριο, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00 θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο νέο της «σπίτι» μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Στις πρώτες φωτογραφίες από το στούντιο, φαίνεται ένας σύγχρονος χώρος που θυμίζει αρκετά λοφτ. Διακοσμημένος με έντονα χρώματα και μοντέρνα αισθητική, θα φιλοξενεί τη Δανάη και την παρέα της αλλά βέβαια και όλους τους καλεσμένους τους.

Στον γαλάζιο καναπέ, μαζί με τη Δανάη θα κάτσουν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση της Δανάης και θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης γεμάτη με το ευφυέστατο χιούμορ του, τις μοναδικές του ατάκες και την πάντα ετοιμοπόλεμη τηλεοπτική του διάθεση.

Κάθε πρωί οι δέκτες μας θα γεμίζουν με ζωντάνια, αισιοδοξία και βέβαια έναν αέρα ανανέωσης, αφού η εκπομπή θα μιλήσει στους τηλεθεατές στη γλώσσα του σήμερα, μένοντας μακριά από τα τετριμμένα. Πρόκειται για μια παραγωγή που φιλοδοξεί να μπει στα σπίτια όλων των τηλεθεατών, ανοίγοντας ένα διαφορετικό παράθυρο στην καθημερινότητα. Είναι ένα στοίχημα του Μεγάλου Καναλιού με το τηλεοπτικό κοινό, αφού την πρωινή του ψυχαγωγία αναλαμβάνει μια ομάδα με νέα πρόσωπα όπως η Δανάη Μπάρκα αλλά κι άλλα πιο έμπειρα στον στίβο της τηλεόρασης.

Κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες στήλες του «Πάμε Δανάη!» θα αφορούν παιχνίδια με το τηλεοπτικό κοινό. Ακόμα, οι συντελεστές της εκπομπής θα ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα μεταφέροντας μέσω βίντεο τις εμπειρίες τους σε όλους. Ιστορίες που αφορούν όλους θ’ ακούγονται στον αέρα μαζί με ανατρεπτικά θέματα για ό,τι συμβαίνει γύρω μας.

Τη δημιουργική επιμέλεια έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024