Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εντυπωσιακές εικόνες από τον διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων στην Ξάνθη

Εντυπωσιακές εικόνες από τον διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων στην Ξάνθη

Για ακόμη μία φορά διαπιστώθηκε η δύναμη πυρός και επιχειρησιακή ετοιμότητα των ελληνικών τεθωρακισμένων και συγκεκριμένα των μονάδων με τα άρματα LEO2 (A4 και HEL)

Εντυπωσιακό βίντεο από τον διαγωνισμό Ουλαμών Αρμάτων που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ). Για ακόμη μία φορά διαπιστώθηκε η δύναμη πυρός και επιχειρησιακή ετοιμότητα των ελληνικών τεθωρακισμένων και συγκεκριμένα των μονάδων με τα άρματα LEO2 (A4 και HEL).

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από την Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 με συμμετοχή τμήματος των United States Army Europe (USAREUR), στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Οι Ουλαμοί αξιολογήθηκαν σε επιχειρησιακές διαδικασίες με μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια, οι οποίες ήταν εστιασμένες σε θέματα τακτικής μικρών κλιμακίων, τεχνικής της βολής και τεχνικών θεμάτων των αρμάτων.

Η τελική κατάταξη των Ουλαμών – όπως σημειώνει το ΓΕΣ – αποτελεί συνδυασμό του χρόνου που χρειάστηκε το κάθε πλήρωμα για να ολοκληρώσει τις δοκιμασίες, σε συνάρτηση με επιμέρους βαθμολόγηση των δεξιοτήτων του και ειδικά της ευστοχίας των βολών των πληρωμάτων των αρμάτων.

Σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού ιδιαίτερα εμφανής ήταν η προσπάθεια, το πάθος και η γνώση των αντικειμένων από τους διαγωνιζόμενους, καθώς και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακής ετοιμότητας
του προσωπικού.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024