Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανέτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Πανέτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στην πρεμιέρα της Handball Premier, στο ΟΑΚΑ

Με ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ , θα ξεκινήσει η φετινή πορεία της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την Δευτέρα (21/9) στο ΟΑΚΑ, στις 19:00.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Νέναντ Κλιάτς, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά σημείωσε πως λόγω των πολλών αλλαγών στο ρόστερ, θα χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε να φτάσει η ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας έκανε και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, τονίζοντας πως τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να δείξουν τη δυναμική τους από την πρώτη μέρα.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «ερυθρόλευκων»:

«Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά με δεδομένο ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι και δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο.

Περιμένουμε από τους διαιτητές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ενός ντέρμπι και εφόσον συμβεί αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.  Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι.  Αναμένουμε ένα σκληρό ματς και έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία!».

Και οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού:

«Μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός θα παρουσιάσει μια καινούργια ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά σε όλο αυτό το διάστημα και θα προσπαθήσουμε από την πρώτη ημέρα, από τη στιγμή που η κληρωτίδα έβγαλε αυτό το ντέρμπι, να δείξουμε τη δυναμική και τις δυνατότητες που θα έχει η ομάδα μας για φέτος.

Είμαστε ανυπόμονοι και πραγματικά υπάρχει πολύ διάθεση από την μεριά μας για να δείξουμε ότι και φέτος θα μπορέσουμε να κινηθούμε στη λογική που επιβάλει η φανέλα του συλλόγου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024